Обавештење за насеље Калуђерица 01.06.2024.

Поштовани становници насеља Калуђерица, Обавештавамо Вас да је екипа ЈП“Водовод и канализација Гроцка“ дана 27.05.2024 године, по налогу комуналне инспекције и ЈП за развој општине Гроцка, обавила одгушење, чишћење и испирање канализационих шахти и цевовода у улици Жељка Миливојевића у насељу Калуђерица у дужини од 300 метара .

Дана 31.05.2024 године екипе ЈП“Водовод и канализација Гроцка“ су поново излазиле на терен и констатовале да су све шахте чисте, проходне, а канализациона мрежа функционише без загушења . Поменуту канализациону мрежу су радници поново проверили и поново испрали пошто су већ били на поменутој локацији .

Цурења која се често дешавају и која грађани пријављују у улици Жељка Миливојевића, појављују се из пукотине која се налази између коловоза и ивичњака, а вода извире под притиском, што је карактеристично за пуцање водоводних цеви, које су по нашем сазнању баш испод места пуцања .

Како је надлежност одржавања водоводне мреже у насељу Калуђерица у склопу ЈКП“Београдски водовод и канализација“ Молимо Вас да квар пријавите надлежном предузећу .

С поштовањем ЈП“Водовод и канализација Гроцка“