Обавештење за насеље Болеч за 21.03.2024.

Обавештавају се потрошачи насеља Болеч, да ће због планираних радова који ће трајати од четвртка 21.03.2024. од 0800 часова, па до петка 22.03.2024. до 1200 часова, које изводи ЈКП“Београдски водовод и канализација“ на измештању регионалног водовода Макиш-Младеновац у зони аутопута Београд-Ниш без напајања водом бити Бустер станица за напајање насеља Болеч .

ЈП“Водовод и канализација Гроцка“ ће све расположиве ресурсе резервоарског простора напунити, али из вишегодишњег искуства смо сигурни да то није довољно да у том временском периоду не дође до комплетног пражњења система, а самим тим и до прекида водоснабдевања корисника у насељу Болеч .

Молимо Све своје кориснике да припреме неопходне залихе воде, а аутоцистерна ЈП“Водовод и канализација Гроцка“ ће по потреби бити на располагању грађанима на платоу код објекта ОШ“Никола Тесла“, као најприоритетнијег у насељу Болеч .

По завршетку извођења радова од стране ЈКП“Београдски водовод и канализација“ започеће се пуњење система, а нормализација водоснабдевања зависи од динамике пуњења система регионалног водовода као и саме потрошње корисника .

Унапред се захваљујемо нашим корисницима на стрпљењу и разумевању .

Сва обавештења можете добити на телефон 066 8064004

ЈП “Водовод и канализација Гроцка”