obaveštenje kvar na vodovodnoj mrezi grocka

Апел за све кориснике услуга ЈП “Водовод и канализација Гроцка“

Обавештавамо све потрошаче, да је дошло је до повећане и ненаменске потрошње воде и нестанка исте у свим вишим деловима у  свим насељима.

Молимо све кориснике услуга ЈП „Водовод и канализација Гроцка“ да воду из јавног водовода користе искључиво за потребе у својим домаћинствима (за личну хигијену, прање посуђа и веша).

ЈП“Водовод и канализација Гроцка“ у свим насељима воду црпи из бушених бунара, који су ограниченог капацитета и задовољавају потребе становништва , искључиво ако се иста троши рационално и наменски.

На територији коју снабдевамо водом преовладавају домаћинства са кућама и окућницама, као и домаћинства која се баве пољопривредом, па се вода  у пролећним и летњим месецима  у свим годинама иза нас троши ненаменски, а тим се додатно  угрожава водоснабдевање.

Користимо прилику да Вас подсетимо да је забрањено пуњење базена,  наводњавање, заливање,  прскање пољопривредног земљишта водом из Јавног водовода, као и да ћемо све које уочимо да то раде искључивати са мреже и пријавити их инспекцији .

У нади да ћете прихватити овај Апел унапред Вам се захваљујемо .

Уколико не дође до смањења потрошње воде, бићемо принуђени да приступимо спровођењу  планских рестрикција.

ЈП “Водовод и канализација Гроцка“